TRG Global Announcement – NL

TRG kondigt uitbreiding van zijn wereldwijde activiteiten aan

Westlake, OH, VS – 5 Augustus  2019 – TRG, de toonaangevende leverancier van oplossingen voor de hele sector van mobiele computers, barcodes, POS en betalingsverwerking, kondigt met genoegen de uitbreiding van zijn wereldwijde activiteiten aan met belangrijke personeels- en kantoorontwikkelingen in Nederland.

TRG Global, dat zich in 2015 voor het eerst in Nijmegen vestigde, biedt met de nieuwe vestiging in Haarlem de broodnodige ruimte voor groei en ondersteuning van de ontluikende activiteiten van het bedrijf in de Europese Unie en daarbuiten. Haarlem ligt op slechts 20 minuten van de Nederlandse hoofdstad Amsterdam.

“Ons bedrijf heeft een aanzienlijke groei doorgemaakt sinds de lancering van TRG Global in 2015”, zegt Sean Kennedy, TRG President. “Door deze uitbreiding worden belangrijke teamleden fulltime, lokaal gevestigde medewerkers. Dit zal onze mogelijkheden in het buitenland versterken en de algehele klantervaring verbeteren.”

Als onderdeel van dit initiatief werd Dogan Cakir gepromoveerd tot TRG Global Sales & Operations Manager en zal hij permanent verhuizen naar Nederland.

“Dit is een duidelijk teken van het vertrouwen en de investering die onze klanten in TRG hebben gesteld”, aldus de heer Cakir. “Onze nieuwe faciliteit en ons uitgebreide team zullen ons ondersteuningsbereik versterken en onze activiteiten stroomlijnen zodat we kunnen voldoen aan de groeiende vraag naar onze producten en diensten. Ik ben heel blij om deel uit te maken van deze strategische ontwikkeling.”

De uitbreiding van TRG Global komt op een moment dat het bedrijf al een enorme groei en uitbreiding heeft doorgemaakt. In juli 2018 kondigde TRG een interne faciliteit voor sleutelinvoer, een Retail Deployment Center van 3700 vierkante meter en de lancering van TRG Payment Solutions aan. In september kondigde het bedrijf een intern team voor media en verbruiksgoederen aan. Dit werd gevolgd door de aankondiging in november van de opening van een Solutions Showcase met meer dan 75 barcodescanners, mobiele computers, printers en POS-systemen van meer dan 20 fabrikanten. Onlangs nog (in januari 2019) kondigde TRG de lancering aan van de TRG Mobility as a Service (“MaaS”). In totaal heeft TRG de afgelopen 12 maanden meer dan 50 nieuwe medewerkers in dienst genomen en in 2018 een groei van bijna 20% gerealiseerd.

Voor meer informatie over TRG Global, bezoek www.trgrepair.com/trg-global-nl.

 

Over TRG
TRG levert toonaangevende hardware, software en oplossingen voor de hele sector van mobiele computers, barcodes, POS en betalingsverwerking. Het bedrijf is gevestigd in Westlake (Ohio) en biedt de meest uitgebreide portfolio van producten en diensten voor alle productfases en verschillende soorten apparatuur. Van magazijn tot kassa en van implementatie tot buitengebruikstelling, TRG is niet afhankelijk van specifieke leveranciers of oplossingen en ontwikkelt zelf oplossingen op maat die voldoen aan de unieke eisen van elke klant. Hierdoor verhogen onze klanten de productiviteit van hun werkzaamheden, verlengen ze de levensduur van hun apparatuur en maximaliseren ze de totale ROI voor hun onderneming. Kom meer te weten over waarom Wij Het Verschil Maken op www.trgrepair.com.

###

Vertaalde versies van dit persbericht zijn hier beschikbaar:
English  |  German  |  French